Desiree & Home Deco

De liefde voor styling begon bij Desiree al als kind. Altijd was ze al bezig met haar uiterlijk, haar kapsel en het stylen van haar kamertje. Ze werkte lange tijd als kapster bij een gerenommeerde kapsalon in Drunen voordat ze begon als zelfstandig thuiskapster. In haar vrije tijd was ze echter altijd bezig met de inrichting van haar woning die regelmatig een nieuwe look kreeg. Door haar bezoekjes aan woonwinkels, het lezen van lifestyle magazines en de inrichtingen van haar vele klanten deed Desiree veel ideeën op. Het interieur-stylen en decoreren begon steeds meer haar interesse te krijgen. Overal zag ze mogelijkheden om een huis nog mooier, warmer en gezelliger te maken, ook zonder een buitensporig budget. De naam Desiree Home Deco komt dus echt niet uit de lucht vallen.

De onzekerheden in het Corona tijdperk voor contactberoepen hebben haar het laatste zetje in de rug gegeven om actiever met home-deco aan de slag te gaan en ook deze droom na te jagen. 

Het resultaat is deze glossy website met door haar geselecteerde lifestyle en home-deco producten voor in huis en tuin. Kandelaars, kaarsen, potten, kransen en andere home decoratie, perfect op elkaar afgestemd en dus goed te combineren.

DESIREE HOME DECO
Liefde voor styling en decoratie